Mir se erdhet ne chatin Www.RadioDashuria.Al Staffi i Radio-s Ju Deshiron Argetim dhe qaste te bukura pran valeve ton te radio-s
LEXO REGULLAT E CHATITI : 1. Ndalohen fjalt e Pista 2. Ofendimet 3. Shkronjat e Mdha 4. Reklamat 5. Gjuht e Huaja 6. M shum se 3 Ikona Rradhazi 7. Ikonat n Nickname : Me respekt stafi I chatit: RadioDashuria.al

 

Te gjitha te drejtat u rezervuan per gjith boten shqiptare  Design bY Www.RadioDashuria.al